hero

Beursvloer Zwolle 2024

Kom op 29 mei naar Beursvloer Zwolle

Beursvloer Zwolle nodigt jou uit! Jij bent als ondernemer goed in je vak. Daarmee kun je ook andere Zwollenaren helpen. Een sportclub bijvoorbeeld, of een vereniging of stichting die jou aanspreekt. Of jij bént juist zo’n maatschappelijke organisatie die wel wat hulp van een bedrijf kan gebruiken. En die daar ook graag iets voor terugdoet. Wie jij ook bent, als je weet met wie jij ‘matcht’, kun je veel voor elkaar betekenen. Jouw match ontdek je tijdens Beursvloer Zwolle, op woensdagavond 29 mei van 17.00 tot 20.00 uur in Hedon. Meld je aan!

Stel je voor: heel Hedon gevuld met mensen van sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen, burgerinitiatieven én met ondernemers en medewerkers van Zwolse bedrijven uit allerlei branches. Dé plek om elkaar te leren kennen en te kijken wat jullie voor elkaar kunnen doen. Met wie heb jij dit jaar een gezellige avond én maak je een mooie match? In 2023 waren er 76 matches. De bedrijven hielpen de maatschappelijke organisaties en initiatieven verder met een totale waarde van 70.630 euro! En dat alles met gesloten beurzen, er kwam geen euro aan te pas.

Voorbeeld
De voetbalvereniging wil een nieuw clubhuis bouwen. Ze willen weten hoe ze dat financieel regelen én omdat hun oude clubhuis platgaat voor de nieuwbouw, hebben ze een tijdelijk onderkomen in de buurt nodig. Ze matchen met een accountantskantoor dat hen helpt met het financiële plaatje en met een bedrijf om de hoek, van wie ze in de avonden en weekenden de kantine mogen gebruiken. De voetbalvereniging biedt in ruil voor de hulp een sportdag voor het accountantskantoor en het bedrijf om de hoek.

Beursvloer Zwolle: meld je aan
Zin om te netwerken en jouw match te maken? Meld je dan hieronder aan voor Beursvloer Zwolle 2024, op woensdagavond 29 mei in Hedon. Deelname is gratis, net als de hapjes gedurende de avond. Aanmelden kan t/m vrijdag 24 mei. Meld je aan als bedrijf of als maatschappelijke organisatie. We zien je graag!

Meer weten?
Wil je graag meer informatie over Beursvloer Zwolle? Mail dan naar info@beursvloerzwolle.nl. Wil je op de hoogte blijven van Beursvloer Zwolle en andere evenementen die ZwolleDoet! organiseert? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Veelgestelde vragen Beursvloer Zwolle

Wat kost deelname aan Beursvloer Zwolle?

Deelname kost jou als bedrijf of maatschappelijke organisatie helemaal niets! Zelfs de matches worden met gesloten beurs gemaakt, je ruilt als het ware van bijvoorbeeld kennis of materialen.

Wat moet ik meenemen?

Beursvloer Zwolle is zo ingericht dat je geen stand hebt en geen banners of ander promotiemateriaal hoeft mee te nemen. De bedrijven staan aan statafels in de verschillende ‘bedrijvenhoeken’ en presenteren daar wat ze maatschappelijke organisaties kunnen bieden. De maatschappelijke organisaties kunnen vrijuit rondlopen, door de naambadges kun je zien wie van welke organisatie is. Een blauwe badge is een bedrijf/onderneming en een maatschappelijke organisatie krijgt een groene badge. Tijdens de training die in de weken voorafgaand aan de beursvloer georganiseerd wordt (datum volgt nog!) krijg je tips hoe je "opvalt" en je snel kunt laten zien van welke organisatie jij afkomstig bent. Zorg vooral voor een grote dosis enthousiasme!

Kan jij de organisatie en/of de onderneming die je zoekt niet vinden? Geen probleem, daarvoor hebben we hoekmannen en- vrouwen. Hen kun je herkennen aan de groene stropdas, zij weten precies wie wie is en kunnen je naar de juiste persoon brengen.

Hoeveel tijd kost deelname aan de beursvloer?

De avond zelf duurt van 17.00 - 20.00 uur. Omdat je geen stand of iets hoeft in te richten, kun je ook echt om 16.45 binnenlopen en om 20.00 uur weer gaan, als je dat wilt. Enkele weken voorafgaand aan de beursvloer organiseren we een training, daar mag jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie natuurlijk ook aan mee doen (leuk zelfs!), maar dat is zeker niet verplicht. Tijdens deze training krijg je tips en trics over hoe je opvalt en hoe je een goede match kunt maken. Qua match bepaal jij ook zelf hoeveel tijd je ermee kwijt kunt en wilt zijn. Niets is verplicht, alles gaat in overleg.

Moet ik matchen?

Het is natuurlijk super als je een of meerdere matches kunt maken, maar niets is verplicht. De ervaring leert dat de meeste mensen met een toffe match weer naar huis gaan. Maar hé, was dat ook niet je bedoeling?

Wat kan ik aanbieden?

Teveel om op te noemen en ook niet helemaal in beton te gieten. Het kan zijn dat je als bedrijf iets aanbiedt wat jouw -core business- is, maar het kan ook gaan om iets als een klus wat je samen met je collega's kunt oppakken. Ditzelfde geldt voor maatschappelijke organisaties.

Concreet kun je denken aan:
- expertise
- een ruimte
- contacten uit je netwerk
- brainstormsessies
- workshops
- mankracht
- etc... the sky is the limit.. en the sky die bepaal jij!

Wil je praktische voorbeelden? Kijk dan ook eens op onze social media!

Kan ik vooraf zien wie er mee doen?

Ja! We sturen je een week voor de beursvloer een overzicht met alle deelnemers. Ook zijn deze enkele weken voorafgaand aan de beursvloer te vinden op onze website.

Zijn er voorwaarden waar ik rekening mee moet houden?

Ja er zijn een aantal voorwaarden opgesteld om de beursvloer zo soepel mogelijk te laten verlopen. De voorwaarden vind je in de link.

Beursvloervoorwaarden
Deel deze pagina