hero

Beursvloer Zwolle

Beursvloer Zwolle 2023: een geslaagde editie!

Je kunt meer voor elkaar betekenen dan je denkt! Dat bleek woensdagavond tijdens Beursvloer Zwolle. Wat een mooie avond! Maar liefst 76 matches kwamen tot stand, met een waarde van €70.630,-. Lees het nieuwsbericht hier.

Ontmoeten, in gesprek gaan en vraag en aanbod samenbrengen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kwamen voor deze 14e editie samen bij Hedon. Mede door de gemoedelijke sfeer en oprechte interesse in elkaar kwam er veel energie los en creatieve verbindingen tot stand; ook voor de langere termijn. Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je samen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op door te mailen naar info@beursvloerzwolle.nl

Veelgestelde vragen Beursvloer Zwolle

Wat kost deelname aan Beursvloer Zwolle?

Deelname kost jou als bedrijf of maatschappelijke organisatie helemaal niets! Zelfs de matches worden met gesloten beurs gemaakt, je ruilt als het ware van bijvoorbeeld kennis of materialen.

Wat moet ik meenemen?

Beursvloer Zwolle is zo ingericht dat je geen stand hebt en geen banners of ander promotiemateriaal hoeft mee te nemen. De bedrijven staan aan statafels in de verschillende ‘bedrijvenhoeken’ en presenteren daar wat ze maatschappelijke organisaties kunnen bieden. De maatschappelijke organisaties kunnen vrijuit rondlopen, door de naambadges kun je zien wie van welke organisatie is. Een blauwe badge is een bedrijf/onderneming en een maatschappelijke organisatie krijgt een groene badge. Tijdens de training die in de weken voorafgaand aan de beursvloer georganiseerd wordt (datum volgt nog!) krijg je tips hoe je "opvalt" en je snel kunt laten zien van welke organisatie jij afkomstig bent. Zorg vooral voor een grote dosis enthousiasme!

Kan jij de organisatie en/of de onderneming die je zoekt niet vinden? Geen probleem, daarvoor hebben we hoekmannen en- vrouwen. Hen kun je herkennen aan de groene stropdas, zij weten precies wie wie is en kunnen je naar de juiste persoon brengen.

Hoeveel tijd kost deelname aan de beursvloer?

De avond zelf duurt van 17.00 - 20.00 uur. Omdat je geen stand of iets hoeft in te richten, kun je ook echt om 16.45 binnenlopen en om 20.00 uur weer gaan, als je dat wilt. Enkele weken voorafgaand aan de beursvloer organiseren we een training, daar mag jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie natuurlijk ook aan mee doen (leuk zelfs!), maar dat is zeker niet verplicht. Tijdens deze training krijg je tips en trics over hoe je opvalt en hoe je een goede match kunt maken. Qua match bepaal jij ook zelf hoeveel tijd je ermee kwijt kunt en wilt zijn. Niets is verplicht, alles gaat in overleg.

Moet ik matchen?

Het is natuurlijk super als je een of meerdere matches kunt maken, maar niets is verplicht. De ervaring leert dat de meeste mensen met een toffe match weer naar huis gaan. Maar hé, was dat ook niet je bedoeling?

Wat kan ik aanbieden?

Teveel om op te noemen en ook niet helemaal in beton te gieten. Het kan zijn dat je als bedrijf iets aanbiedt wat jouw -core business- is, maar het kan ook gaan om iets als een klus wat je samen met je collega's kunt oppakken. Ditzelfde geldt voor maatschappelijke organisaties.

Concreet kun je denken aan:
- expertise
- een ruimte
- contacten uit je netwerk
- brainstormsessies
- workshops
- mankracht
- etc... the sky is the limit.. en the sky die bepaal jij!

Wil je praktische voorbeelden? Kijk dan ook eens op onze social media!

Kan ik vooraf zien wie er mee doen?

Ja! We sturen je een week voor de beursvloer een overzicht met alle deelnemers. Ook zijn deze enkele weken voorafgaand aan de beursvloer te vinden op onze website.

Zijn er voorwaarden waar ik rekening mee moet houden?

Ja er zijn een aantal voorwaarden opgesteld om de beursvloer zo soepel mogelijk te laten verlopen. De voorwaarden vind je in de link.

Deel deze pagina