Beursvloer Zwolle voor Bedrijven

Sociaal ondernemen doe je met elkaar! De beursvloer is bij uitstek een plek om in contact te komen met maatschappelijk organisaties én om een begin te maken aan een mooie samenwerking. Misschien ben je als bedrijf al wel langer bezig om te bedenken hoe je (nog) meer betrokken kunt ondernemen. Dan is Beursvloer Zwolle zeker een mooie start!

Wat is Beursvloer Zwolle?

Beursvloer Zwolle is een feestelijk evenement dat al meerdere jaren met succes plaatsvindt. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Met een match bedoelen we dat één van de partijen een vraag heeft, die de ander kan beantwoorden. Zo brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties dichter bij elkaar! De belangrijkste eis van de beursvloer is dat er geen financiële middelen mee gemoeid zijn. De matches moeten gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs.

Zo kan het zijn dat jij met jouw onderneming in het kader van teambuilding iets wilt ondernemen in de vorm van een buitenactiviteit of een survival parcours. De scoutingvereniging is op zoek naar een iemand die eens goed mee wil kijken op het gebied van hun marketing en communicatie. Omdat dit jouw expertise is, kan jij hulp aanbieden als tegenprestatie voor het survival parcours. Een win-win situatie!

Een ander voorbeeld: een maatschappelijke organisatie heeft een grote ruimte nodig voor haar jaarvergadering. Jij hebt in de avonduren wel een ruimte die je zou kunnen aanbieden. Als tegenprestatie kan de maatschappelijke organisatie een workshop op het gebied van bijvoorbeeld sport of muziek aanbieden.

Waar en wanneer

Dit jaar vindt de beursvloer plaats op een mooie locatie, bij één van onze sponsoren: Hedon in Zwolle. Houd woensdag 10 mei van 17.00 tot 20.00 uur vrij in je agenda. We gaan er weer een mooie avond van maken en hopen dat er veel matches worden gesloten!

Aanmelden

Aanmelden voor de Beursvloer op 10 mei 2023 is niet meer mogelijk.

Deel deze pagina