Voor maatschappelijke organisaties

Samen staan we sterk! Onder dat motto willen we met Beursvloer Zwolle jou als maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven dichterbij elkaar brengen. Dit doen we door mooie matches te maken en een win-win situatie voor beide partijen te creëren. Doe jij met jouw maatschappelijke organisatie mee?

Wat is Beursvloer Zwolle?

Beursvloer Zwolle is een feestelijk evenement dat al meerdere jaren met succes plaatsvindt. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Met een match bedoelen we dat één van de partijen een vraag heeft, die de ander kan beantwoorden. Hierbij biedt je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren. Alle matches moeten namelijk gemaakt worden met de zogenaamde gesloten beurs.

Zo kan het zijn dat jij als tennisvereniging graag advies zou willen op je financiële beleid. Deze vraag kun je stellen aan een accountant die namens zijn bedrijf daar rondloopt. Als tegenprestatie zou je een workshop kunnen aanbieden, bijvoorbeeld als teamuitje voor dat accountantskantoor. Maar het kan ook zijn dat een bank graag een groepsklus wil doen, omdat zij iets voor een ander willen betekenen. Jij als muziekvereniging moet al tijden het verenigingsgebouw een keer voorzien van een nieuwe lik verf en kan daar wel een groep mensen bij gebruiken. Als tegenprestatie geef je een concert met je vereniging tijdens een borrel van die bank.

Kortom: er zijn heel veel scenario's te bedenken waarbij jij jouw expertise, middelen en netwerk kunt inzetten om een match te maken!

Waar en wanneer

Dit jaar vindt de beursvloer plaats op een mooie locatie, bij één van onze sponsoren: Hedon in Zwolle. Houd woensdag 10 mei van 17.00 tot 20.00 uur vrij in je agenda. We gaan er weer een mooie avond van maken en hopen dat er veel matches worden gesloten!

Aanmelden

Aanmelden voor de Beursvloer op 10 mei 2023 is niet meer mogelijk.

Deel deze pagina