Deelnemende bedrijven

Deelnemende bedrijven Beursvloer 2023

Ben je ook benieuwd welke bedrijven er mee doen, wat het aanbod is of wat ze juist vragen? Bekijk hieronder de bedrijven die zich tot nu toe hebben aangemeld voor Beursvloer Zwolle 2023!

SPEE Coaching en Training

SPEE Coaching en Training helpt mensen om effectiever en gelukkiger te leven, door middel van onder andere loopbaanadvies en persoonlijke coaching. Ook worden medewerkers van organisaties geholpen om hun talenten optimaal in te zetten.

Aanbod: Groepscoaching en individuele coaching op het gebied van werk door middel van bewegen.
Vraag: Een ruimte waar de groepscoaching met bewegen kan plaatsvinden.

Remke Fotografie

Remke Fotografie kan ingezet worden voor fotografie, reportages of workshops (smartphone) fotografie.

Aanbod: Een dag(deel) meegaan om een fotoreportage te maken van een organisatie. Hierbij wordt het verhaal of de cultuur van de organisatie in beeld gebracht.

The Great Escape

The Great Escape biedt escaperooms en buiten games aan voor een ultieme beleving. Dit in combinatie met vergaderen, teambuilding, borrelen en/of dineren.

Aanbod: Activiteit voor teambuilding, een teamuitje of locatie voor een vergadering.

Zalsman

Zalsman is een drukkerij.

Aanbod: Drukwerk en opmaakwerkzaamheden.
Vraag: Iedere leuke tegenprestatie is welkom!

Saar aan Huis regio Zwolle

Saar aan Huis biedt vervangende en aanvullende mantelzorg.

Aanbod: Saar een Huis wil een presentatie geven voor (werkende) mantelzorgers en/of werkgevers over de ouderenzorg en de mogelijkheden voor ondersteuning van mantelzorgers.
Vraag: Ruimtes voor bijeenkomsten en scholingen van werknemers van Saar aan Huis (Saars).

Hieroo

Hieroo Zwolle brengt vernieuwing en verandering binnen organisaties door de jonge consultants die adviesopdrachten uitvoeren. Daarnaast organiseren ze jaarlijks een Community Challenge. Tijdens dit jaarlijkse sociale-innovatie traject werken ze samen met partners in de stad toe naar duurzame impact voor een sociaal-maatschappelijk vraagstuk om Zwolle een beetje mooier te maken.

Aanbod: Hieroo denkt graag mee met de vraagstukken die leven binnen maatschappelijke organisaties door bijvoorbeeld samen te brainstormen. Daarnaast kunnen ze voorzien in trainingen over design thinking, personal/corporate branding, projectmanagement, Theory U etc. En ze gaan graag samenwerkingen aan met maatschappelijke initiatieven/organisaties om samen impact te kunnen maken in Zwolle.
Vraag: Hieroo is altijd op zoek naar maatschappelijke initiatieven/organisaties waarmee ze kunnen samenwerken om samen impact te maken in Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan een samenwerking in de Community Challange of een inspirerende spreker over een maatschappelijk thema voor een van de MeetUps.

WijsGoed - School of Wisdom

WijsGoed - School of Wisdom is een plek om samen te leren en te onderzoeken hoe ieders wijsheid bijdraagt aan een krachtig en verbonden geheel. Er wordt met drie paarden begeleiding geboden aan individuen, teams & organisaties.

Aanbod: Teamcoaching, een workshop kuddewijsheid of een lezing (kijken als een paard).
Vraag: WijsGoed wil graag met onderwijsorganisaties kijken naar de waarde van het kuddeperspectief (van paarden en mensen) voor het onderwijs (klas, team, school). Daarnaast ligt ook de vraag om promotie van de opening van WijsGoed - School of Wisdom op 21 mei bij een groter en breder publiek.

Onwijs Marketing

Marketingstrategisch advies, coaching m.b.t. persoonlijke ontwikkeling, training - met voorkeur voor mensen en organisaties die een missie hebben om de wereld te verbeteren.

Aanbod: (Marketing)strategisch advies, coaching en training.

BVAssist

Brenda Stelpstra van BVAssist is spreker en trainer op het gebied van kwetsbaarheid en onbegrip op de werkvloer. Een heel actueel onderwerp! Dit kan gaan over goed leren samenwerken, maar ook over wat wel en wat niet kan op de werkvloer of in de werkomgeving. Ook kan Brenda in organisaties meekijken naar oplossingen voor meer kwetsbaarheid en begrip, helpen een team samen te stellen en trainingen geven om te verdiepen in de onderwerpen.

Aanbod: Een interactieve lezing van ongeveer 60 minuten inclusief vragenronde of een dagdeel workshop kwetsbaarheid op de werkvloer.
Vraag: Geen. Brenda wil ervaring opdoen en mensen helpen.

Deel deze pagina