Groepsklus

Vrijwilligerswerk hoef je niet alleen te doen! Heb je er wel eens aan gedacht om samen met collega's aan de slag te gaan? Daar bestaan allerlei mogelijkheden voor. Daarbij kun je denken aan een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van een logeerhuis onder handen nemen of een verwendag voor senioren organiseren, maar ook aan langdurige klussen met regelmaat, zoals om beurten met een gehandicapt kind op stap gaan.

Samen vrijwilligerswerk doen!

Door samen te werken versterk je jullie onderlinge band en kom je samen tot een waardevol resultaat. Je leert elkaar op een andere manier kennen en kunt iets terug doen voor andere Zwolse organisaties. Ook voor organisaties is de inzet van groepen handig. Vele handen maken licht werk en doordat je elkaar kunt afwisselen, is continuïteit gewaarborgd.

Misschien maakt jouw organisatie wel bedden voor ouderen, of voeding voor dieren. Hoe leuk is het dan om eens ├ęcht in aanraking te komen met de doelgroep? Door bijvoorbeeld samen met ouderen een potje Rummikub te gaan spelen? Of een rondje te gaan wandelen met een asielhondje? Alles is mogelijk!

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Organisaties door het hele land zijn op zoek naar (groepen) vrijwilligers die jullie hulp goed kunnen gebruiken! Kijk voor een overzicht van alle klussen op de website van NLdoet.

Benieuwd naar mogelijkheden als om je in te zetten als groep op andere momenten? Neem contact op via info@zwolledoet.nl.

Deel deze pagina