Loop stage bij ZwolleDoet!

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. En een hele toffe plek om stage te lopen! Wil jij écht iets betekenen voor een ander? Een maatje zijn voor iemand die bijvoorbeeld eenzaam is of het psychisch moeilijk heeft? Of een jonge mantelzorger even helemaal jouw aandacht geven, omdat thuis de aandacht altijd verdeeld is? Lees dan snel verder!

Als stagiair bij ZwolleDoet! koppelen we je als vrijwilliger aan een hulpvrager met wie je een schooljaar optrekt. Je ontdekt wat de hulpvraag van deze persoon is, waar hij of zij mee geholpen zou zijn en je versterkt hun eigen kracht. Dit doe je door naast je hulpvrager te staan en echt te luisteren. Van mens tot mens. Hoe mooi zou het zijn als iemand na een jaar zelfstandig verder kan? Meld je aan voor deze stage en maak het verschil!
Vanaf september 2023 hebben we weer plek voor stagiaires.

Wat bieden wij jou?

 • Interessante bijeenkomsten over thema’s als intervisie, grenzen stellen of communicatie.
 • Persoonlijke begeleiding als je tussendoor ergens tegenaan loopt.
 • Een kennismaking met diverse doelgroepen: eenzame ouderen, mensen met een psychische kwetsbaarheid, mensen met dementie en/of jonge mantelzorgers.
 • Een kennismaking met de sociale kaart van Zwolle.
 • Een scholingsaanbod waarin diverse thema’s aan bod komen. Deelname mag je rekenen als studiepunten.
 • Een perfecte stage om alle communicatietechnieken uit het eerste jaar in de praktijk te brengen!

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor een stageplek. We zullen na het invullen contact met je opnemen om te zien of er een match is.

                      Deel deze pagina