ZwolleDoet! gaat met je mee

Heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij een specialist? Soms is het prettig dat er iemand met je meegaat. Bijvoorbeeld omdat dat vereist is vanwege de behandeling of een belangrijke uitslag. Of omdat het vanwege een aandoening of beperking niet lukt alleen te gaan. Heb jij alles al geprobeerd, maar geen netwerk of financiële middelen om het zelf te regelen? ZwolleDoet! gaat met je mee!

Voor wie?

Door een gebrek aan netwerk of middelen kan het voelen alsof je er alleen voor staat. Onze vrijwilligers bieden begeleiding van huis naar de afspraak en weer terug, wanneer je niet alleen naar een afspraak kunt gaan. Bijvoorbeeld vanwege de aard van de behandeling (oogdruppels, narcose), een belangrijke uitslag waarbij het fijn is dat er iemand meeluistert of omdat je een aandoening of beperking hebt en het alleen niet redt. Wij bieden hulp wanneer je geen financiële middelen hebt om begeleiding in te schakelen of wanneer je iedereen in je omgeving al hebt gevraagd.

Vervoer én begeleiding

Herken jij je in de omschrijving hiervoor? Onze vrijwilligers staan klaar om met je mee te gaan! Bijvoorbeeld naar een afspraak in het ziekenhuis, bij de huisarts, fysiotherapeut, tandarts, opticien of een andere specialist. Alle vrijwilligers zijn zorgvuldig gescreend en staan klaar om je persoonlijk te begeleiden. Zij kunnen in overleg ook zorgen voor vervoer, hierbij betaal je enkel de onkosten (25 cent per km en eventuele parkeerkosten).

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier hieronder in om een aanvraag te doen.

                    Deel deze pagina