Trainingen voor vrijwilligers

Wij hebben veel mogelijkheden voor (online) training, scholing en deskundigheidsbevordering. Kijk snel verder!

Ons aanbod

Het hele jaar door organiseren we diverse trainingen. Hoe zet je als vrijwilligersorganisatie social media in? Wat kan ik doen om als vrijwilliger mijn kernkwaliteiten optimaal te benutten? Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod. Heb je behoefte aan iets specifieks maar kun je dit niet vinden in onze agenda? Laat het ons weten via het contactformulier onderaan deze pagina. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Online scholing en cursussen

Ook online kun je diverse interessante scholingen en cursussen volgen. Hieronder vind je onze tips:

Twee korte colleges van Lucas Meijs:

Trainingen Humanitas


Webinars Movisie
Movisie heeft in 2017 drie interessante webinars georganiseerd.

Overig

Onderstaande online workshops worden aangeboden door KNHM foundation

 • Social Media: Het inzetten van social media kan veel opleveren voor jouw initiatief. Maar waar begin je? Welk kanaal is geschikt voor jullie project? Wie is jouw doelgroep en hoe zet je social media succesvol in voor je initiatief? Bekijk de vijf korte praktische tips van Mariska Lokker zodat je direct aan de slag kunt of je bestaande social media aanpak kunt verbeteren.
 • Plan van aanpak: Als initiatiefnemer ontkom je niet aan het schrijven van een plan van aanpak. Gemeente en fondsen, maar ook je directe omgeving wil graag weten wat je gaat doen. Maar wat zet je in een plan van aanpak?
  Bekijk de video waarin Pieter Rozema vertelt waarom een Plan van Aanpak zo belangrijk is en waarin hij je een aantal tips geeft welke onderdelen in het plan moeten komen te staan.

Contact

Heb je vragen over ons scholingsaanbod of een goed idee om toe te voegen? Laat het ons weten!

       Deel deze pagina