Scholingsaanbod door organisaties

Wil jij jouw expertise delen met vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, initiatieven of de stad? Dat kan! Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Waarom jouw expertise delen?

Waarom niet? Veel maatschappelijke organisaties draaien op vrijwilligers. Zij kunnen niet altijd gebruik de kennis van professionals inhuren, maar willen toch graag leren en groeien. Hoe mooi is het dan dat een bedrijf met zijn of haar expertise hier een bijdrage aan kan leveren? Ook zou je met jouw expertise een bijdrage kunnen leveren aan het trainen van vrijwilligers, zodat zij hun vrijwilligerswerk nog beter uit kunnen voeren.

Wat kan ik aanbieden?

Expertise delen kan op verschillende manieren. Denk aan het geven van een presentatie of een workshop. Het beschikbaar stellen van materiaal. Of een traject waarin je mensen op maat begeleidt. We zoeken een vorm die bij jou en de doelgroep die je wilt bereiken past. Naast expertise kun je ook faciliteiten beschikbaar stellen. Denk aan een vergader- of workshopruimte of consumpties. We staan open voor creatieve ideeën, dus laat het ons vooral weten wanneer jij zelf iets voor ogen hebt.

Aan de slag

Aan de slag in Zwolle? Vul het formulier hieronder in, dan neemt een van onze collega's contact met je op om samen te bekijken hoe en wanneer we jouw aanbod in kunnen zetten.

Wat kun je van ons verwachten?

 • professionele begeleiding in het opzetten van jouw aanbod
 • vergroten van jouw Zwolse netwerk
 • reclame voor jouw organisatie doordat wij het aanbod in onze agenda zetten, op SamenZwolle tonen en verspreiden via verschillende social media kanalen

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

        Deel deze pagina