Scholingsaanbod door organisaties

Jouw expertise delen met vrijwilligers(organisaties), mantelzorgers ofwel met de stad? Dat kan! Zo kan je een ander of een organisatie weer verder helpen en het geeft jou een goed gevoel!

Waarom zou ik mijn expertise delen?

Waarom niet? Veel vrijwilligersorganisaties draaien op (de naam doet het al vermoeden) vrijwilligers. Zij kunnen niet altijd kennis en kunde inhuren, maar willen toch graag bijvoorbeeld mensen bereiken. Hoe mooi is het dan dat een bedrijf met zijn of haar expertise hier een bijdrage aan kan leveren?

Maar ook een organisatie die graag wil dat zijn of haar vrijwilligers goed getraind zijn om hun (vrijwilligers)werk goed uit te kunnen voeren, ook van onschatbare waarde! Het mes snijdt daarbij aan twee kanten.

Hoe kan ik mijn expertise delen als organisatie?

Jouw expertise aanbieden is heel erg simpel, vul het formulier hieronder in en je wordt z.s.m. benaderd. We gaan dan verder met je kijken hoe en wanneer we jouw aanbod in kunnen zetten.

Wat kan ik aanbieden?

 • faciliteiten zoals een cursusruimte en consumpties.
 • expertise! Deel jouw kennis met de stad.

Wat kun je van ons verwachten?

 • professionele begeleiding in het opzetten van een training
 • vergroten van jouw Zwolse netwerk
 • reclame voor jouw organisatie doordat wij de trainingen in onze agenda zetten, op SamenZwolle tonen en verspreiden via verschillende social media kanalen

        Deel deze pagina