Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer
Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer

Geplaatst op
Dinsdag 24 augustus 2021

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Nieuws

Nomineer een Zwolse vrijwilligersorganisatie voor de Waarderingsprijs!

Welke Zwolse vrijwilligersorganisaties verdienen dit jaar de Waarderingsprijs van de provincie Overijssel? Ook dit jaar worden de Overijsselse vrijwilligersprijzen uitgereikt en mogen we in Zwolle 3 organisaties, initiatieven of vrijwilligersgroepen verrassen met de Waarderingsprijs. Het thema? Het betrekken, binden en behouden van vrijwilligers. Vrijwilligersorganisaties kunnen tot 13 september worden genomineerd.

Wij zijn op zoek naar dé gouden tip om vrijwilligers te binden en betrekken. Doet jouw vrijwilligersorganisatie, groep of initiatief dit op een unieke wijze? Stuur je aanmelding in, deel je tip en maak kans op de Waarderingsprijs. Of ben je zelf actief als vrijwilliger bij een organisatie die je regelmatig laat merken hoe belangrijk zij jouw inzet vinden? Worden jij en andere vrijwilligers betrokken en doe je daardoor met plezier je vrijwilligerswerk? Dan is dit het moment om jouw vrijwilligersorganisatie in het zonnetje te zetten en te nomineren.

Aanmelden

Nomineer vóór 13 september een Zwolse organisatie via onze website.

Uitreikingsdagen

Wanneer de door jou genomineerde organisatie in de prijzen valt wordt er contact met je opgenomen. Een deskundige jury kiest de 3 beste voorbeelden uit. Tussen 15 november – 7 december 2022 zal de Waarderingsprijs aan 3 organisaties worden uitgereikt door onder andere een statenlid van de provincie Overijssel en ZwolleDoet!

De Overijsselse vrijwilligersprijzen 2022 worden mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en worden in samenwerking met Stimuland en Vosvi en haar leden uitgereikt.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina