Geplaatst op
Vrijdag 24 februari 2023

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Nieuws

Theatervoorstelling 'Rode loper uit, achterdeur dicht'

Hoe kan je goede vrijwilligers binnenhalen en aan je blijven binden? Tijdens de interactieve theatervoorstelling 'Rode loper uit, achterdeur dicht' van Durven & Doen op 16 februari kwamen vrijwilligersorganisaties uit Zwolle bij elkaar om over dit thema in gesprek te gaan.

Waar komt die titel 'Rode loper uit, achterdeur dicht' vandaan? Nou, dat heeft te maken met vrijwilligers warm welkom heten, zich onderdeel van het team laten voelen, maar ook moeite doen om ze te behouden. Door te luisteren, ze te waarderen en regelmatig te vragen aan je vrijwilliger: word je nog blij van wat je doet en past dit ook bij jou?

Op 16 februari namens ruim 100 deelnemers van verschillende vrijwilligersorganisaties deel aan deze interactieve voorstelling. Het doel: samen kritisch bekijken wat er al goed gaat in het werven & behouden van vrijwilligers, wat er beter kan en hoe er ook meer van elkaars aanbod en expertise gebruik gemaakt kan worden. Een vrijwilliger die immers niet (meer) past bij de ene organisatie, kan misschien wèl zijn draai vinden bij een andere organisatie.

Meer weten over het werven, binden en behouden van vrijwilligers? Neem contact met ons op via info@zwolledoet.nl, bel 038 422 5200 of app naar 06 - 390 080 72.

Foto's

Bekijk alle foto's via deze link.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina