Wil jij graag een maatje om samen mee op stap te gaan?

En die begrip heeft voor jouw psychische kwetsbaarheid? Maatjes voor mensen met een psychische kwetsbaarheid staan klaar voor jou. Zij benadrukken niet de verschillen, maar hebben contact van mens tot mens.

Voor wie?

Onze maatjesprojecten zijn speciaal toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond. Wij zoeken een maatje voor je om samen gezellige dingen te doen en te genieten van alledaagse dingen. Onder de mensen komen, is gemakkelijker met z’n tweeën. Jouw maatje kan je ook helpen bij het zoeken naar andere contacten.

Wat doet een maatje voor iemand met een psychische kwetsbaarheid?

Een maatje is iemand met wie je één keer per week, of één keer in de twee weken iets leuks gaat doen. Samen spreken jullie af wat en wanneer. Een goed gesprek, wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn.

Ik geef me op, en dan?

Je meldt je aan. Daarna neemt een coördinator contact met je op. Er volgt een gesprek waarin jullie kennismaken en waarin je vertelt waarbij we jou kunnen helpen. Je kunt er altijd nog over nadenken, of er vanaf zien. Dan ontmoet je jouw maatje. Is er geen klik, dan regelen we een ander maatje.

                  Deel deze pagina