terug
ZwolleDoet Logo

Adresgegevens
SEIN
Fonteinkruid 115,
8043 NH ZWOLLE

Telefoon:
038-845 7220

E-mail:
efix@sein.nl

Website:
http://www.sein.nl

SEIN

Organisatie Stadshagen

Heeft u, of iemand in uw omgeving, complexe epilepsie of slaapproblemen? Dan bent u bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) in goede handen. SEIN heeft de beste specialisten in huis die intensief samenwerken voor de juiste diagnose, behandeling en ondersteuning. U kunt bij SEIN terecht in een van de (poli)klinieken, Slaap-Waakcentra, woonvoorzieningen, dagbesteding en school voor speciaal onderwijs.

Locatie Fonteinkruid is een woonvorm in de Zwolse wijk Stadshagen.
De woonvorm bestaat uit drie verdiepingen, met op de begane grond vier appartementen en dagbesteding. De eerste, tweede en derde verdieping hebben elk twaalf zit/slaap kamers, met eigen douche en toilet. Deze kamers zijn verdeeld over twee vleugels van elk zes bewoners. In de appartementen wonen de bewoners (begeleid) zelfstandig, hulp is er op afroep. Binnenshuis kan er dagbesteding afgenomen worden.

Doelgroep
Binnen Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Naast de epilepsie is er vaak sprake van een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking en daarbij komende lichamelijke beperkingen, en soms moeilijk verstaanbaar gedrag.

Alle afdelingen hebben ook weer hun eigen expertise. Zo hebben we een afdeling voor jongeren en een afdeling voor ouderen. Afdelingen die meer gericht zijn op zorg bieden, maar ook afdelingen die meer gericht zijn op begeleiding bieden.

Locatie op de kaart

Aan de slag!

Andere interessante vacatures

bekijk alle vacatures
Deel deze pagina