terug
ZwolleDoet Logo

Adresgegevens
Sam& Overijssel
Dokter van Deenweg 108kamer 2.45,
8025 BK Zwolle

Telefoon:
06 51465249

E-mail:
overijssel@samenvoorallekinderen.nl

Website:
https://www.samenvoorallekinderen.n

Sam& Overijssel

Organisatie Buiten Zwolle

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. 1 op de 12 kinderen groeit namelijk op in armoede, ongeveer 2 per klas! Dat is heel erg veel. Sam& springt bij voor de kinderen. Via Sam& krijgen ouders en intermediairs gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is. Alle kinderen moeten mee kunnen doen!

Wat is Sam&?

Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Samen bieden wij één portaal waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden. Sam& Overijssel is de regionale stichting waar op dit moment de gemeenten Hardenberg, Ommen, Kampen en Steenwijkerland zijn aangesloten.

Voor wie is Sam& er?

Sam& is er voor alle 315.000* kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in arme gezinnen. Ouders met weinig geld kunnen bij ons terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag.

Locatie op de kaart

Aan de slag!

Andere interessante vacatures

bekijk alle vacatures
Deel deze pagina