Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer
Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer

Geplaatst op
Maandag 22 februari 2021

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Nieuws

Nieuw Zwols Inspiratie Netwerk voor maatschappelijke organisaties

ZIN is hét Zwols Inspiratie Netwerk, bedacht door de makers van het jaarlijkse kennisfestival Inspireren is…en een initiatief van Stadkamer, SportService Zwolle en ZwolleDoet! ZIN is gelanceerd om elkaar gedurende coronatijd op de hoogte te houden, om te sparren, om te leren, om te netwerken; van diverse organisaties in de sociale, sport en cultuursector. Op woensdagavond 17 maart aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur vindt de eerste online ZIN bijeenkomst plaats voor Zwolse organisaties die met vrijwilligers werken. We hopen jou hierbij te zien!

Programma

Wat er aan bod komt? Dat bepaal jij, samen met het netwerk. Denk aan onderwerpen als: hoe maak ik digitaal vergaderen leuk? Hoe organiseer je een digitale ALV? Zijn er coronaproof ruimtes voor (amateurkunst)verenigingen in Zwolle? En hoe werk je aan verjonging van je bestuur?

Breng onderwerpen in waar je graag met anderen over wilt sparren en waar je over wilt leren. Laat ons bij je aanmelding weten wat jij in de eerste bijeenkomst wil bespreken! We wisselen ervaringen uit en onderzoeken hoe professionele organisaties kunnen ondersteunen.

Aanmelden

Wil jij meeluisteren, meedenken en praten? Meld je dan hier aan.

Meer informatie? Kijk op www.inspirereniszwolle.nl.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina