Geplaatst op
Woensdag 22 maart 2023

Geplaatst door
Kelly Bijvank

Nieuws

MijnWereldKaart Zwolle

MijnWereldKaart zwolle is een gesprekstool voor professionals én vrijwilligers die een ander ondersteunen op het gebied van zingeving, dagelijkse activiteiten en sociaal netwerk.

Open gesprekken met verrassende invalshoeken

MijnWereldKaart Zwolle kan ingezet worden in maatjescontact en in gesprekken rondom vrijwilligerswerk, eenzaamheid, mantelzorg en/of activering. Doordat de kaart beeldend is, wordt het creatieve deel van onze hersenen geprikkeld. Dit leidt het gesprek eenvoudig en natuurlijk naar wezenlijke en persoonlijke onderwerpen en geeft verrassende invalshoeken.

MijnWereldKaart Zwolle is ontwikkeld door Veld van Bloemen, in samenwerking met ZwolleDoet!

Ik vroeg of ze iets zag op de kaart wat betekenis voor haar had. Toen wees ze naar de cirkel van mensen en vertelde dat ze veel vrienden had verloren na haar diagnose. Dit leidde tot een mooi gesprek over vriendschap.
Anke, vrijwilliger en actief als maatje

Werken met MijnWereldKaart Zwolle

Wil je kennis maken met MijnWereldKaart Zwolle? Dat kan tijdens een workshop.
Deze workshop geeft verschillende invalshoeken, ervaringen en tips om zelf met de kaart aan de slag te gaan. Wanneer je deelneemt aan deze workshop ontvang je een fysiek exemplaar van MijnWereldKaart Zwolle.

Ontdek in onze agenda wanneer de volgende workshop gepland staat. Staat er geen workshop gepland, of kun je niet op de geplande datum? Stuur ons dan een bericht via info@zwolledoet.nl.

Workshop op maat

Liever een workshop op maat voor je eigen organisatie? Of in gesprek gaan over de toepassing binnen jouw werk? Neem contact op met Agnes Wille via agnes@zwolledoet.nl.

Hoe ziet de kaart eruit?

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar. Wanneer je deelneemt aan een van onze workshops krijg je een exemplaar om zelf in je eigen organisatie te gebruiken. Het is niet toegestaan de kaart te kopiëren of er wijzigingen in aan te brengen zonder contact met ZwolleDoet!

MijnWereldKaart Zwolle sluit goed aan bij de zienswijzen van 'Natuurlijk, een netwerkcoach', net als de Presentiebenadering, het model van Positieve Gezondheid en Welzijn op Recept, als ook de Zelfredzaamheid-Matrix en Participatieladder.

MijnWereldKaart is een creatie van Veld van Bloemen ©
Vormgeving door Studio Eyal & Myrthe

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina