Op zoek naar vrijwilligerswerk? Bekijk de vacaturebank! lees meer
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Bekijk de vacaturebank! lees meer

Geplaatst op
Donderdag 23 maart 2023

Geplaatst door
Demi Ruiter

Nieuws

Beursvloer Zwolle: maatschappelijk betrokken ondernemen én netwerken uitbreiden!

Het is weer zover: op woensdag 10 mei 2023 organiseren we weer Beursvloer Zwolle! Deze 14e editie zal plaatsvinden bij Hedon. Beursvloer Zwolle is dé plek om als bedrijf in contact te komen met maatschappelijke organisaties en andersom! Breid je netwerk uit en ontmoet diverse organisaties in Zwolle!

Wat is Beursvloer Zwolle?

Beursvloer Zwolle is een feestelijk evenement dat al meerdere jaren met succes plaatsvindt. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Met een match bedoelen we dat één van de partijen een vraag heeft, die de ander kan beantwoorden. Hierbij bied je elkaar een tegenprestatie, met gesloten beurs.

Tijdens de vorige editie werden er maar liefst 52 matches gemaakt met een waarde van €33.705! Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen in Zwolle te leren kennen.

Kom in contact met andere partijen

Bij Beursvloer Zwolle gaan bedrijven met maatschappelijke organisaties in gesprek. Als bedrijf kan je bijdragen aan de initiatieven in de stad door bijvoorbeeld expertise, middelen en netwerk. Zo is het project Buddies van HandicapNL op zoek naar een plek waar ze een clubactiviteit kunnen organiseren en is Stichting De Knuffelkonijntjes op zoek naar hulp bij fondsenwerving en het creëren van meer bekendheid. Travers Welzijn wil in contact komen met bedrijven die een gave ervaring of workshop kunnen verzorgen voor kinderen in de schoolvakantie en Stichting comité 30 juni / 1 juli Zwolle zoekt hulp bij het opzetten van een financieel plan voor komende jaren. Bedrijven die deze organisaties een oplossing kunnen bieden, zijn welkom op Beursvloer Zwolle.

Als maatschappelijke organisatie is de Beursvloer dé plek om in contact te komen met bedrijven. Omdat de matches worden gemaakt met gesloten beurs, is er geen budget nodig om een prachtig resultaat te behalen. Een tegenprestatie in ruil voor het aanbod kan bijvoorbeeld een workshop, activiteit of teamuitje zijn. Creatieve ideeën worden aangemoedigd en afgestemd op elkaars behoeften.

Beursvloer Zwolle training

Vooraf aan de Beursvloer wordt er een training verzorgd op dinsdagavond 25 april. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe deelnemers zich het beste kunnen voorbereiden, welke vragen uitnodigen tot contact en hoe de beste deals worden gemaakt tijdens de Beursvloer.

Aanmelden training

Waar kan ik mij aanmelden?

Zwolse bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich t/m zondag 7 mei 2023 gratis aanmelden via deze pagina.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina