Geplaatst op
Maandag 11 februari 2019

Geplaatst door

Nieuws

Gratisvog.nl of gratis-vog.nl?

Als jouw vrijwilligersorganisatie met kwetsbare mensen werkt, kunnen jouw vrijwilligers in aanmerking komen voor een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Maar vraag je deze aan via www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl?

Officiƫle website

De website www.gratisvog.nl is de officiƫle website. Hier meld je je als vrijwilligersorganisatie aan om deel te nemen aan de Regeling Gratis VOG. Vereniging NOV en NOC*NSF helpen je via deze website met jouw aanvraag. Wie de aanmelding voor de regeling ook (voor je) doet, dit verloopt altijd via www.gratisvog.nl.

Streepje ertussen? Dan koop je een dienst in

Via www.gratis-vog.nl kun je tegen betaling hulp krijgen bij het opstellen van je beleid. Het bedrijf hierachter is VOG-aanvraag.nl. Om echt aan veiligheid te werken in je organisatie, moet je dat beleid ook toepassen. Een gratis VOG is mooi, maar je moet ook denken aan maatregelen zoals een gedragscode, vertrouwenspersoon en aanstellingsbeleid.

Waar kies ik voor?

Dat is aan jou! Als je het makkelijk vindt, kun je gebruik maken van de diensten van een bedrijf zoals VOG-aanvraag.nl, maar het hoeft niet. Er zijn overigens nog geen gebruikerservaringen over deze betaalde dienst bekend.

In het nieuws

Updates en nieuws uit het werkveld

bekijk meer nieuws
Deel deze pagina