Adresgegevens
Studio Jobpoint Zwolle
Westenholterweg 50,
8042AJ Zwolle

Telefoon:
038-7370060

E-mail:
drukkerij@studiojobpoint.nl

Website:
http://www.omegagroep.nl

Organisatie Westenholte

Studio Jobpoint Zwolle

  • Studio Jobpoint Zwolle :
    Jobpoint Zwolle is een dagbestedingsplek voor mensen die op een ‘gewone’ werkplek niet voldoende begeleiding krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Bij Jobpoint kunnen wij deze begeleiding wel bieden waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het doel van onze locatie is om je een veilige werkplek te bieden waar je samenwerkt met collega’s en producten maakt die verkocht worden in onze winkels. Verder maken we ook producten in opdracht.
    Samen met de vak-medewerkers, begeleiders en een zorgcoördinator stel je een werkplan op met doelen waar je aan wilt werken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om werknemersvaardigheden te leren zodat je later mogelijk een (gesubsidieerde) baan kunt krijgen.

    Bij Jobpoint Westenholte zijn er verschillende afdelingen, waaronder een creatief atelier en een dtp afdeling. Afhankelijk van jouw interesses en leerdoelen gaan we kijken welke afdeling het beste bij jou past. Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen dan kun je ook bij alle afdelingen ‘stage’ lopen om te ontdekken wat je het leukst vind. Meer informatie vind je op de website: www.jobpoint.nl/locaties/zwolle

Locatie op de kaart

Deel deze pagina