Bijeenkomsten

Ontmoet andere mantelzorgers en wissel tips en ervaringen uit bij een bijeenkomst of ontmoetingsplek. Nieuwsgierig? Bekijk hier het aanbod.

Voor mantelzorgers

Ontmoetingsplekken

Soms is het fijn om je verhaal te delen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten. Zij begrijpen vaak met een paar woorden al wat je bedoelt, terwijl het voor je omgeving misschien moeilijk voor te stellen is. Ook kan het opluchten om van je af te praten, zonder dat mensen direct met goedbedoelde oplossingen komen. In onze ontmoetingsplekken vind je herkenning en een luisterend oor van mensen die weten hoe het is.

We bieden op dit moment de volgende ontmoetingsplekken aan:

Trainingen en workshops

Heb je behoefte aan kennis over bepaalde ziektebeelden of informatie om je te helpen in balans te blijven in combinatie met de mantelzorgtaken? Regelmatig organiseren we gratis trainingen en workshops. Bekijk alle activiteiten in onze agenda.

Trainingen die jaarlijks georganiseerd worden:

Klik hier om de bijeenkomsten en trainingen voor jongeren te bekijken.

Briljant

Een uniek project in Zwolle, waarin 65-plussers samen met een kunstenaar een eigen kunstwerk gaan maken op basis van hun verhalen, idee├źn, inzichten, levenslessen en andere wijsheden. Hieraan doen allerlei ouderen mee, niet alleen mantelzorgers maar ook eenzame ouderen, migrantenouderen, mensen met beginnende dementie en regenboogouderen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Briljant!
Agenda ZwolleDoet!

Bekijk alle activiteiten, bijeenkomsten, trainingen en workshops voor mantelzorgers in onze agenda.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en het laatste nieuws voor mantelzorgers? Bekijk hier onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina