ZwolleDoet Logo

Bijeenkomsten

Ontmoet andere mantelzorgers en wissel tips en ervaringen uit tijdens een bijeenkomst of lotgenotengroep. Nieuwsgierig? Bekijk hier het aanbod.

Interne groepen en bijeenkomsten ZD

Lotgenotencontact

Soms is het fijn om je verhaal te delen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten. Zij begrijpen vaak met een paar woorden al wat je bedoelt, terwijl het voor je omgeving misschien moeilijk voor te stellen is. Ook kan het opluchten om van je af te praten, zonder dat mensen direct met goedbedoelde oplossingen komen. In onze lotgenotengroepen vind je herkenning en een luisterend oor van mensen die weten hoe het is.

We bieden op dit moment de volgende lotgenotengroepen aan:

Trainingen en workshops

Heb je behoefte aan kennis over bepaalde ziektebeelden of informatie om je te helpen in balans te blijven in combinatie met de mantelzorgtaken? Regelmatig organiseren we gratis trainingen en workshops. Bekijk alle activiteiten in onze agenda.

Trainingen die jaarlijks georganiseerd worden:

Klik hier om de bijeenkomsten en trainingen voor jongeren te bekijken.

Agenda ZwolleDoet!

Bekijk alle activiteiten, bijeenkomsten, trainingen en workshops voor mantelzorgers in onze agenda.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en het laatste nieuws voor mantelzorgers? Bekijk hier onze nieuwsbrief.

Maand van de Mantelzorg

Ieder jaar organiseren we in november de Maand van de Mantelzorg. Tijdens de maand november is er voor Zwolse mantelzorgers, jong en oud, een speciaal programma georganiseerd met culturele, ontspannende en informatieve activiteiten én cadeaus van Zwolse organisaties en bedrijven die met ons samenwerken. Klik hier voor meer info.

Deel deze pagina