Een groep vrijwilligers nodig?

Heeft jouw organisatie veel handen nodig? Bijvoorbeeld voor een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van jouw organisatie onder handen nemen of voor langdurige klussen met regelmaat? Deel jouw groepsklus dan via ZwolleDoet!.

Deel jouw klus!

Er zijn regelmatig groepen die samen de handen uit de mouwen willen steken. Heb jij een leuke klus liggen? Of misschien wel een standaard aanbod? Laat het ons weten!

Er zijn verschillende manieren waarop jij jouw klus onder de aandacht kunt brengen. Zo kun je als vrijwilligersorganisatie zelf een vacature plaatsen op onze vacaturebank en een oproep plaatsen op SamenZwolle. Kom je er niet uit? Dan denken we met je mee. Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten; aanbod van groepen wordt hierin gedeeld.

NLdoet

Ieder voorjaar wordt NLdoet georganiseerd: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wanneer je jouw klus op de website van NLdoet plaatst, kunnen Zwollenaren zich aanmelden. Een mooie kans om in een dag een grote klus aan te pakken en misschien wel nieuwe vrijwilligers te werven. Kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl.

Deel deze pagina