ZwolleDoet Logo

Een groep vrijwilligers nodig?

Heeft jouw organisatie veel handen nodig? Bijvoorbeeld voor een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van jouw organisatie onder handen nemen of voor langdurige klussen met regelmaat? Deel jouw groepsklus dan via ZwolleDoet!.

Deel jouw klus!

Er zijn regelmatig groepen die samen de handen uit de mouwen willen steken. Heb jij een leuke klus liggen? Of misschien wel een standaard aanbod? Laat het ons weten!

Er zijn verschillende manieren waarop jij jouw klus onder de aandacht kunt brengen. Zo kun je als vrijwilligersorganisatie zelf een vacature plaatsen op onze vacaturebank en een oproep plaatsen op SamenZwolle. Kom je er niet uit? Odelia denkt graag met je mee! Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten; aanbod van groepen wordt hierin gedeeld.

NLdoet: 13 en 14 maart 2020

Het leek een prachtige NLdoet te worden dit jaar. Ruim 8700 klussen stonden op de landelijke website en duizenden vrijwilligers stonden in de startblokken om op 13 en 14 maart aan de slag te gaan. Helaas eindigde de 16e editie van NLdoet na een mooie aanloop door het coronavirus in een anticlimax. Het Oranje Fonds kon vlak voor voor NLdoet niet anders dan deelnemers oproepen hun deelname uit te stellen tot later dit jaar. (Zie https://www.nldoet.nl/terugblik-nldoet-2020)

Deel deze pagina