Hulp van Zwolse bedrijven, voor jouw maatschappelijke organisatie

Als club, vereniging, stichting, goed doel of burgerinitiatief ben je er voor vele Zwollenaren. Voor hen doen jullie zoveel moois. Kunnen jullie hier wel wat hulp bij gebruiken? Hulp van een betrokken ondernemer, die de kennis, locatie of apparatuur heeft die jullie nodig hebben? Tijdens Beursvloer Zwolle ontmoet je vele Zwolse bedrijven en ontdek wat jullie elkaar te bieden hebben!

Dit brengt Beursvloer Zwolle jou

Eén groot en gezellig event binnen de muren van ‘ons’ Zwolse poppodium Hedon. En: dé plek waar clubs, verenigingen, stichtingen, goed doelen en burgerinitiatieven kunnen netwerken, met elkaar én natuurlijk met bedrijven met wie ze kunnen matchen. Kosteloos welteverstaan, want op deze beursvloer ‘handelen’ we met gesloten beurs. De hulp van een bedrijf kost je dus niets, al is het wel leuk als je iets terugdoet.

Met wie match jij?

Stel jullie willen als tennisclub graag advies over jullie financiële reilen en zeilen. Op de beursvloer kom je aan de praat met een accountant die daar namens zijn bedrijf rondloopt. Hij wil jullie helpen en als ‘tegenprestatie’ verzorgen jullie een gezellige tennisclinic voor de medewerkers van zijn kantoor. Jullie zijn een match!

Of: je komt op de beursvloer in gesprek met een bankmedewerker. Hij wil samen met zijn collega’s graag een klus doen voor een verenging. Perfect! Het gebouw van jullie muziekvereniging kan wel een nieuwe lik verf gebruiken. Het bankpersoneel komt jullie pand schilderen en jullie trakteren hen op een concert tijdens hun vrijdagmiddagborrel. Nóg een match!

Datum en locatie

We zien je graag bij Beursvloer Zwolle, op woensdag 29 mei van 17.00 tot 20.00 uur. Dit jaar is de locatie: Hedon in Zwolle. Meld je vooraf aan.

Beursvloer Zwolle: meld je aan

Zin om te netwerken en te matchen? Meld je dan hieronder aan voor Beursvloer Zwolle 2024. Deelname is gratis en aanmelden kan t/m vrijdag 24 mei.

            Deel deze pagina