Maatschappelijk betrokken ondernemen op Beursvloer Zwolle

Sta jij als ondernemer graag met twee benen in je bedrijf én tegelijkertijd met je beide voeten in de Zwolse samenleving? Wil je graag iets doen voor bijvoorbeeld een plaatselijke vereniging of stichting? Sociaal ondernemen op een manier die bij jou past? Tijdens Beursvloer Zwolle ontdek je wat jouw bedrijf en de vele maatschappelijke initiatieven in Zwolle elkaar te bieden hebben!

Dit brengt Beursvloer Zwolle jou

Eén groot en gezellig event binnen de muren van ‘ons’ Zwolse poppodium Hedon. En: dé plek waar bedrijven kunnen netwerken, met elkaar én natuurlijk met maatschappelijke organisaties met wie ze kunnen matchen. Kosteloos welteverstaan, want op deze beursvloer ‘werken’ we met gesloten beurs.

Met wie match jij?

Stel je wilt met je medewerkers aan teambuilding doen. Een toffe buitenactiviteit of – voor de ‘diehards’ onder jullie – een waar survivalparcours. Op de beursvloer kom je aan de praat met een scoutingclub. Zij zoeken iemand die eens kijkt naar hoe zij reclame kunnen maken om aan nieuwe leden te komen. Laat dit nou net jouw expertise zijn! Jij helpt deze club en met je team ga je bij hen die survival aan. Jullie zijn een match!

Of: een kunstvereniging zoekt een ruimte voor de jaarvergadering. Jouw bedrijf heeft in de avonduren wel een geschikte plek. Als ‘tegenprestatie’ geeft deze vereniging jouw medewerkers een creatieve workshop. Nóg een match!

Datum en locatie

We zien je graag bij Beursvloer Zwolle, op woensdag 29 mei van 17.00 tot 20.00 uur. Dit jaar is de locatie: Hedon in Zwolle. Meld je vooraf aan.

Beursvloer Zwolle: meld je aan

Zin om te netwerken en te matchen? Om te bouwen aan je eigen bedrijf én iets goeds te doen voor een ander? Meld je dan hieronder aan voor Beursvloer Zwolle 2024. Deelname is gratis en aanmelden kan t/m vrijdag 24 mei.

            Deel deze pagina