Beursvloer Zwolle training

Wil jij het beste resultaat voor jouw vrijwilligersorganisatie behalen tijdens de beursvloer? Zorg dat je optimaal bent voorbereid en doe mee met de Beursvloer Zwolle training! Dit jaar is de training op dinsdagavond 25 april. Nico de Jong legt stap voor stap uit hoe je je het beste kunt voorbereiden, welke vragen je kunt stellen en hoe je met zelfvertrouwen de beste deals kunt sluiten met bedrijven tijdens de Beursvloer. Wij sluiten de training af met een drankje en mogelijkheid om kennis te maken met andere organisaties die dit jaar meedoen aan de Beursvloer.

Wat kan je verwachten van deze avond?

Van “Ik vind het best wel spannend”, naar “Goh, ik kijk er met enthousiasme en gezonde spanning naar uit”. Jou op een leuke en relaxte manier voorbereiden op de beursvloer, dat is waar de training voor bedoeld is!

We gaan gezamenlijk op een actieve manier aan de slag met alle vragen die je hebt. Denk aan vragen als: Hoe maak ik een deal? Wat kan ik aanbieden als ruil? Bij wie kan ik op de beursvloer terecht voor hulp? Hoe voer ik een goed gesprek? En nog veel meer! Ook voor organisaties die al eerder hebben deelgenomen aan de Beursvloer is deze training een mooi opfrisser. Tijdens de training ontmoet je alvast de andere deelnemende organisaties.

Dit leer je

 • Effectief en efficiënt netwerken
 • Met zelfvertrouwen de Beursvloer betreden
 • Jezelf presenteren en jouw vraag/behoefte pitchen
 • Het stellen van de juiste vragen
 • Opvolging van jouw deals ná de Beursvloer

Voorbereiding op de training

Welke vraag wil jij graag beantwoord hebben tijdens de training? Denk hier alvast over na. Wat verwacht jij van deze avond en wat zou voor jou de ideale, maar ook realistische uitkomst wezen van de Beursvloer 2023? Neem tijdens de training een schrijfboekje mee om handig om tips en antwoorden te noteren. En neem ten slotte natuurlijk jouw positieve energie mee!

Over de trainer

Aangenaam! Mijn naam is Nico de Jong, oprichter van Onwijs Marketing. Strateeg, pragmaticus, man met een plan. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door mooimakers en wereldverbeteraars te helpen stralen.

Waar ik veel van weet en wat ik doe? Ik geef richting aan (online) marketing. Bied inzicht, overzicht én focus. Dat doe ik door heldere en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen. In co-creatie met de klant, uiteraard. Ik ben positief-kritisch en daag mensen uit anders te denken. Snel scoren laat ik aan de ‘cowboys’ over, ik wil vooral blijvend resultaat creëren.

 

Stap voor stap neem ik jou mee op reis naar de beursvloer!
Nico over Beursvloer Zwolle: Al vanaf de start van mijn bedrijf deel ik mijn kennis via de beursvloer, bijvoorbeeld in de voorbereidende trainingen, in de deals die ik gesloten heb en de masterclasses van de afgelopen jaren. Ik vind het waardevol om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarmee zie je meteen wat de impact is, dat is heel mooi om te zien.

Wil je nu alvast weten wie Nico is? Kijk dan op zijn LinkedIn-profiel of lees de blogs op zijn website.

Praktische informatie

De training wordt gegeven op dinsdag 25 april. Je kunt inlopen vanaf 19:00 uur en de training is van 19:15 tot 21:00 uur. Daarna krijg je de mogelijkheid om te netwerken.

Locatie: ZwolleDoet! (de Drijber). Burgemeester Drijbersingel 11, 8021 DA Zwolle.

Aanmelden training

Meld je aan voor de training via onderstaand formulier.

          Deel deze pagina