terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
woensdag 14 september 2022

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

Zingeving

Agenda Mantelzorgers

Wat heb jij als mantelzorger of naastbetrokkene nodig om de zorg vol te houden voor je naaste? De Mantelzorgreeks bestaat uit korte bijeenkomsten met verschillende thema’s die jou als mantelzorger kunnen helpen om de zorg beter vol te kunnen houden en daarnaast goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden je informatie én inspiratie, zodat je zelf kunt beslissen of je verder aan de slag wilt met het thema. Je kan de hele reeks volgen of de bijeenkomsten uitkiezen die jou het meeste aanspreken.

Z: Zingeving - 14 september

Wanneer een naaste ziek is of extra hulp en ondersteuning nodig heeft, kan dit vragen bij jou en je omgeving oproepen. ‘Waarom overkomt ons dit? Wat heeft het leven op deze manier te betekenen?’ Dit zijn vragen die te maken hebben met zingeving en de zin van het leven. Tijdens deze online bijeenkomst gaan we onder andere in gesprek over wat voor jou van waarde is in het leven, wat jij belangrijk vindt en wat je houvast kan geven. Zingeving wordt op die manier gekoppeld aan jouw rol als mantelzorger.

De Mantelzorgreeks
Nieuwsgierig naar de andere bijeenkomsten uit de reeks? Klik dan op de link van de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden.

Aanmelden voor deze activiteit

           Andere agendapunten

           Bekijk alle agendapunten

           bekijk alle agendapunten
           Deel deze pagina