terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
dinsdag 4 oktober 2022

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Welzijn & Zorg
Samen & Ontmoeten

Webinar Mantelzorg in Balans (naasten GGZ)

Agenda Mantelzorgers

Als je zorgt voor iemand in je omgeving met een psychische kwetsbaarheid, komt er soms (te) veel op jouw bordje te liggen: de zorg voor en zorgen om je naaste, werk, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken etc. Het is goed om even stil te staan bij jouw eigen (on)balans en (over)belasting. Daarom organiseren we dit gratis, interactieve webinar. In een klein uur krijg je inzicht wat de impact van de (zorg)situatie van jouw naaste op jou is, waarom het belangrijk is in balans te blijven en krijg je praktische handvatten hoe je in balans komt of blijft. Middels de methode ‘Huis van je leven’ gaan we hiermee aan de slag.

Ingrid Schoen is de spreker op het webinar, zij is trainer van de ‘Huis van leven’-methode, heeft een boek geschreven ‘samenleven met psychische klachten’ en is psychosociaal verpleegkundige.

Het webinar vindt plaats op 4 oktober van 19.30-20.30 uur via Zoom. Heb je hulp nodig met deelnemen via Zoom, laat het weten dan helpen we je. Ellen Roodvoets van Steunpunt Mantelzorg is ook bij de avond aanwezig. Geef je op door een berichtje achter te laten in onderstaand formulier en Ellen zal contact met je opnemen!

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina