terug
ZwolleDoet Logo
Wil jij bij ZwolleDoet! werken? Bekijk hier onze vacatures! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
dinsdag 8 november 2022

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

Rouw en verlies tijdens mantelzorg

Agenda Mantelzorgers

Wat heb jij als mantelzorger of naastbetrokkene nodig om de zorg vol te houden voor je naaste? De Mantelzorgreeks bestaat uit korte bijeenkomsten met verschillende thema’s die jou als mantelzorger kunnen helpen om de zorg beter vol te kunnen houden en daarnaast goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden je informatie én inspiratie, zodat je zelf kunt beslissen of je verder aan de slag wilt met het thema. Je kan de hele reeks volgen of de bijeenkomsten uitkiezen die jou het meeste aanspreken.

R: Rouw en verlies tijdens mantelzorg 8 november
Wanneer een naaste ziek is hebben jullie allebei te maken met een stukje verlies. Of je het nu beseft of niet, ook jij krijgt net als je naaste te maken met de gevolgen van de ziekte of aandoening van je naaste waar je niet om gevraagd hebt. Bij elk stukje verlies komt rouwen kijken. Hoe ga je hiermee om en van welk stukje heb jij afscheid te nemen? Rouwen om dat wat er niet meer is kan helpen om weer naar de toekomst te kunnen kijken en te zien wat er nog wel is. Meld je via het formulier onderaan deze pagina aan voor deze online bijeenkomst.

De Mantelzorgreeks
Nieuwsgierig naar de andere bijeenkomsten uit de reeks? Klik dan op de link van de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden.

Aanmelden voor deze activiteit

           Andere agendapunten

           Bekijk alle agendapunten

           bekijk alle agendapunten
           Deel deze pagina