Georganiseerd door
Startpunt Vrijwilligerswerk

Locatie

Datum
maandag 22 april 2024

Tijdstip
20.00 - 21.30 uur

Administratie & Financiën

Agenda Bestuursleden Individuele vrijwilligers

Ondersteuning bij sponsorwerving en behoud

12 maanden gratis ondersteuning bij sponsorwerving en behoud!

De huidige tijd stelt veel Zwolse maatschappelijke organisaties voor financiële uitdagingen. SportService Zwolle, ZwolleDoet! en Stadkamer gaan daar iets aan doen. Zij bieden jou geheel kosteloos ondersteuning en tools aan.

In 3 interactieve digitale bijeenkomsten die gedurende het jaar plaatsvinden, word je op weg geholpen met een effectief en duurzaam sponsorbeleid, met meer en tevredener sponsors tot gevolg.

Elke Zwolse maatschappelijke organisatie (sport, cultuur en welzijn etc.) kan bovendien 12 maanden gratis profiteren van ondersteuning in het sponsorbeleid, elke maand concrete tips en trucs, een onlinesysteem vol met diverse hulpmiddelen en support van specialisten van SponsorVisie.

Wil jij je club, vereniging of stichting financieel verder helpen en sponsoring een boost geven? Meld je dan aan voor de gratis sponsorondersteuning. (En wacht niet te lang, want er is plek voor maximaal 12 organisaties!)

Oud deelnemer: ’Hele professionele cursus met veel tips en trucs die je kunnen helpen om nieuwe sponsoren of samenwerkingspartners te vinden.’’

Data bijeenkomsten (online):

  • 11 december 2023 - 20.00 - 21.30 uur: 1e meeting
  • 19 februari 2024 - 20.00 - 21.30 uur: 2e meeting
  • 22 april 2024 - 20.00 - 21.30 uur: 3e meeting

Meld je aan via dit formulier.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina