terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
Zoom

Datum
dinsdag 15 november 2022

Tijdstip
19.15 - 21.00 uur

Welzijn & Zorg
Dementie

Omgaan met veranderend gedrag bij dementie

Agenda Individuele vrijwilligers Mantelzorgers Professionals van maatschappelijke organisaties Geen specifieke doelgroep

Webinar Omgaan met veranderend gedrag bij dementie

Mensen met dementie begrijpen steeds minder van de wereld om hen heen en van wat er van hen verwacht wordt. Gevoelens van onzekerheid en vertwijfeling kunnen ervoor zorgen dat de persoon moeilijk of ander gedrag vertoont. Daarnaast gaan als gevolg van dementie dagelijkse handelingen steeds moeizamer. Het onnodig dingen overnemen van iemand met dementie ligt op de loer en de zelfredzaamheid en het gevoel van eigenwaarde komt in het gedrang.

Hoe kan je het veranderende gedrag beter begrijpen? Hoe creëer je een stimulerende omgeving waarbinnen de persoon met dementie zo optimaal mogelijk in staat wordt gesteld om dingen te doen en deel te nemen aan gebeurtenissen van alle dag? Op deze vragen zal Annemarie Bolder tijdens dit webinar verder ingaan, aangevuld met praktijkvoorbeelden uit haar werk als ergotherapeut.

Dit Webinar wordt gegeven via Zoom. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je vooraf de link toegestuurd met eventuele instructies.

(Digitale) inloop 19.15 uur, start 19.30.

Aanmelden voor deze activiteit

              Andere agendapunten

              Bekijk alle agendapunten

              bekijk alle agendapunten
              Deel deze pagina