terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
maandag 26 september 2022

Tijdstip
10.00 - 12.00 uur

Samen & Ontmoeten

Lotgenotengroep in rouw na mantelzorg

Agenda Mantelzorgers

Wanneer een dierbare overlijdt, kan dit van grote impact op je leven zijn en voelen als een lege plek. De impact van het verlies kan nog groter worden ervaren, wanneer je als mantelzorger intensief voor een persoon hebt gezorgd. Als gevolg hiervan kan vaak pas na het overlijden ruimte ontstaan voor zingevingsvragen zoals wat je relatie met de overledene was, wie jezelf bent en wat je verder wilt met je leven. Herken je deze vragen en heb je de behoefte om ervaringen met lotgenoten te delen meld je dan aan voor onze nieuwe groep: ”lotgenoten in rouw na mantelzorg”.

In acht bijeenkomsten komen allerlei onderwerpen aan de orde om ervaringen over leven en dood, verlies en verbondenheid met elkaar te delen. Ook is er ruimte voor eigen invulling en thema's die jullie als groep graag willen bespreken. Naast Steunpunt Mantelzorg zal Nieske Willems aansluiten bij de bijeenkomsten. Zij is onderdeel van het netwerk Geestelijke Verzorging Thuis.

De eerste bijeenkomst is op maandag 26 september van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 09.45 uur staat de koffie en thee klaar. De vervolgbijeenkomsten worden gepland in overleg met de deelnemers.

Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen.

Aanmelden voor deze activiteit

           Andere agendapunten

           Bekijk alle agendapunten

           bekijk alle agendapunten
           Deel deze pagina