terug
ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
donderdag 14 juli 2022

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

Lekker in je vel met Yoga You

Agenda Mantelzorgers

Wat heb jij als mantelzorger of naastbetrokkene nodig om de zorg vol te houden voor je naaste? De Mantelzorgreeks bestaat uit korte bijeenkomsten met verschillende thema’s die jou als mantelzorger kunnen helpen om de zorg beter vol te kunnen houden en daarnaast goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden je informatie én inspiratie, zodat je zelf kunt beslissen of je verder aan de slag wilt met het thema. Je kan de hele reeks volgen of de bijeenkomsten uitkiezen die jou het meeste aanspreken.

L: Lekker in je vel met Yoga You – 14 juli

Maak kennis met yoga! Soms kan je door de drukte van de dag en de zorg voor je naaste vergeten om stil te staan bij hoe het eigenlijk met jou gaat. Hoe zit jij zelf in je vel? Waar voel je spanning en wat heeft ruimte nodig? In deze workshop ontdek je wat yoga voor jou kan betekenen. Yoga kan helpen om letterlijk ruimte te geven aan wat je voelt. Door middel van verschillende yoga houdingen maak je weer contact met je lijf en sta je stil bij hoe je fysiek en emotioneel in je vel zit. Wanneer je hier aandacht aan kan geven ontstaat er vaak meer ruimte en voel je je meer ontspannen.

De Mantelzorgreeks
Nieuwsgierig naar de andere bijeenkomsten uit de reeks? Klik dan op de link van de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden.

Aanmelden voor deze activiteit

           Andere agendapunten

           Bekijk alle agendapunten

           bekijk alle agendapunten
           Deel deze pagina