Georganiseerd door
Startpunt Informele Zorg

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
donderdag 6 april 2023

Tijdstip
15.30 - 17.00 uur

Communicatie & Media
Informatie & Advies
Maatjes

Agenda Professionals van maatschappelijke organisaties

Lancering MijnWereldkaart Zwolle (voor professionals)

Het maximum aantal deelnemers voor de lancering van MijnWereldKaart Zwolle is bereikt, dus aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel opgeven voor de workshop: Werken met MijnWereldKaart Zwolle op 13 april.

MijnWereldKaart Zwolle is een nieuwe gesprekstool voor professionals én vrijwilligers om aan de hand van beelden op een positieve manier het gesprek aan te gaan en meer inzicht te krijgen in de wereld van degene(n) die je ondersteunt. De kaart is zo ontworpen, dat hij je aan het denken zet over welke stappen je nog wilt nemen. Wat je inspireert. Waar je blij van wordt, en waarvan niet.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de kaart voor het eerst onthuld en krijg je als professional alle informatie over hoe je ermee kunt werken. Deelnemers krijgen naderhand ook een exemplaar mee naar huis. De bijeenkomst is bedoeld voor Zwolse professionals die individuele gesprekken voeren met bijvoorbeeld hulpvragers, vrijwilligers of Zwolse inwoners.

MijnWereldKaart Zwolle is gemaakt door ZwolleDoet! in samenwerking met Carmen van Haren en vormgegeven door Studio Eyal & Myrthe.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina