terug
ZwolleDoet Logo

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
Belgische Keizer
Melkmarkt 58
8011ME Zwolle

Datum
dinsdag 4 oktober 2022

Tijdstip
19.30 - 21.00 uur

Samen & Ontmoeten
Informatie & Advies
Dementie

Jungheimercafé Zwolle

Agenda Geen specifieke doelgroep

Het Jungheimer Café is een ontmoetingsplek voor jonge mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact.

Op dinsdag 4 oktober 2022 staat de avond in het teken van het boek Het haperende brein van Leontine Trijber. We gaan met elkaar in gesprek over de inzichten die in het boek gepresenteerd worden. Het is niet nodig om het boek van tevoren te lezen. Maar de kans is groot dat u Het haperende brein na deze avond wel wilt lezen!

Praktische informatie
Het Jungheimer Café is iedere eerste dinsdag van de maand. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19 uur) en duurt tot 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid wat te drinken en na te praten. De koffie en thee zijn gratis en andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie
Het café is gevestigd in de ruimte achter De Belgische Keizer, Melkmarkt 58 in Zwolle. Parkeermogelijkheid is op 100 meter afstand te vinden onder de Mediamarkt.

Aanmelden is niet nodig, bij vragen kan een mail worden gestuurd naar g.wubbeling@careketens.nl.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina