ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
maandag 30 januari 2023

Tijdstip
19.30 - 21.00 uur

Kind & Opvoeding
Samen & Ontmoeten
Informatie & Advies

Agenda

Informatiebijeenkomst lotgenotengroep voor ouders van kinderen met ASS

Steunpunt Mantelzorg wil Lotgenotenbijeenkomsten organiseren voor ouders van kinderen met ASS.

Voor veel mantelzorgers/naasten is het waardevol om hun ervaringen in de omgang met hun kinderen met ASS te kunnen delen met andere ouders. Mensen die je niet alles hoeft uit te leggen maar die begrijpen waar jij als ouder tegenaan kunt lopen.

Bij de lotgenotenbijeenkomsten van Steunpunt Mantelzorg wordt uitgegaan van het principe voor en door naasten. Deze bijeenkomsten drijven op de verhalen en vragen die de deelnemers inbrengen en waarover men met elkaar in gesprek kan gaan. Er zijn geen professionals aanwezig die inhoudelijke vragen kunnen beantwoorden. De aanwezigen zijn de ervaringsdeskundigen die elkaar feedback of tips kunnen geven.

Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd om de behoefte en wensen van geïnteresseerde ouders te verzamelen. Zoals groepsgrootte, dagdeel, tijdstip, etc. Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers kunnen we hierover in gesprek, en alvast kennismaken.

Deze avond vindt plaats in afstemming met de NVA, Nederlandse Vereniging voor Autisme.

In het formulier hieronder kan je je aanmelden. Voor vragen of meer informatie kan gemaild worden naar a.holtkamp@zwolledoet.nl.

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina