ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Drijber
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
dinsdag 7 februari 2023

Tijdstip
19.00 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

Agenda Mantelzorgers

How2deal: mindfulness

Voor iemand zorgen, of hebben gezorgd, kan soms best lastig zijn. Zeker als je daarnaast ook nog je eigen leven hebt met vrienden, een baantje, school en hobby's. How2deal is een groep voor jonge mantelzorgers van 17 jaar en ouder. Bij deze groep besteden we aandacht aan hoe het met jóú gaat. Loop je ergens tegenaan? Dan gaan we daarmee aan de slag. Maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid en om andere te ontmoeten.

Twee keer in de maand komt de how2deal groep bij elkaar. Één keer in de maand is het een informatieve en leerzame avond, de andere keer is het een gezellige borrel. Je beslist zelf wanneer je wel en niet wilt komen. De thema's die voorbij komen tijdens de informatieve avonden zijn: in balans komen, praten met je familie, grenzen aangeven en angsten overwinnen. Elk thema is gekoppeld aan een activiteit.

De bijeenkomst 'how2deal: mindfulness' is 7 februari. Tijdens deze bijeenkomst komt er een mindfulness coach oefenen met hoe je het beste in het hier-en-nu kan zijn. De bijeenkomst vindt plaats van 19:00 tot 20:30 op de Drijber. Geef je op via het aanmeldformulier hieronder, en coördinator Rosa Kreiter neemt contact met je op.

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina