ZwolleDoet Logo
aanmelden

Georganiseerd door
Steunpunt Mantelzorg

Locatie
Zoom

Datum
dinsdag 13 december 2022

Tijdstip
19.30 - 20.30 uur

Samen & Ontmoeten

Grenzen

Agenda Mantelzorgers

Wat heb jij als mantelzorger of naastbetrokkene nodig om de zorg vol te houden voor je naaste? De Mantelzorgreeks bestaat uit korte bijeenkomsten met verschillende thema’s die jou als mantelzorger kunnen helpen om de zorg beter vol te kunnen houden en daarnaast goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden je informatie én inspiratie, zodat je zelf kunt beslissen of je verder aan de slag wilt met het thema. Je kan de hele reeks volgen of de bijeenkomsten uitkiezen die jou het meeste aanspreken.

G:
Grenzen 13 december
Als laatste onderdeel van de mantelzorgreeks bespreken we op 30 november het thema Grenzen. Hoe bewaak jij jouw eigen grenzen? Luister je naar die innerlijke stem of negeer je die standaard? Wanneer je nee zegt tegen een ander, zeg je ja tegen jezelf. Wij willen met jou kijken hoe je kunt zorgen voor een balans tussen luisteren naar je innerlijke stem en de zorg voor een naaste. Vaak zijn het dingen die je al wel weet. Benieuwd of je nog nieuwe dingen kunt leren of heb je juist even een opfrismoment nodig voor jezelf? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst via het formulier onderaan deze pagina.

De Mantelzorgreeks
Nieuwsgierig naar de andere bijeenkomsten uit de reeks? Klik dan op de link van de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden.

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina