Op zoek naar vrijwilligerswerk? Bekijk de vacaturebank! lees meer
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Bekijk de vacaturebank! lees meer
aanmelden

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
De Drijberij (Zwolledoet!)
Burgemeester Drijbersingel 11
8021DA Zwolle

Datum
vrijdag 8 december 2023

Tijdstip
14.00 - 15.30 uur

Kind & Opvoeding
Samen & Ontmoeten

Agenda Mantelzorgers

Bijeenkomst voor ouders van kinderen met autisme (ASS)

Wanneer jouw kind een autisme spectrum stoornis heeft kan dit impact hebben op jou als ouder. Merk je dat je hierover niet kunt praten met mensen in jouw kennissenkring? Of met ouders op het schoolplein?

In onze lotgenotenbijeenkomst vind je steun, herkenning en een luisterend oor. Je kunt met andere ouders in gesprek die in een soortgelijke situatie zitten of hebben gezeten.
Het delen van elkaars verhalen kan steunend en ook inspirerend zijn.

ZwolleDoet! organiseert maandelijks lotgenotenbijeenkomsten waar alle ouders welkom zijn (het is niet relevant of zij zelf wel/niet met ASS gediagnosticeerd zijn). De lotgenotengroep is opgezet voor en door ouders. Dat betekent dat ouders zelf de vragen of hun verhaal inbrengen. Zij kunnen met de aanwezige ouders hierover in gesprek gaan. De gesprekken vinden plaats onder leiding van een vrijwillige gespreksleider. Voor de organisatie van de bijeenkomsten zorgt ZwolleDoet!

Om zoveel mogelijk ouders de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, worden de bijeenkomsten op middagen en avonden georganiseerd. Je kunt vrijblijvend komen op de datum(s) wanneer het voor jou uitkomt.

Voor de organisatie is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen er gerekend kan worden. Daarom vragen we iedereen om zich aan te melden van tevoren via onderstaand formulier.

Aanmelden voor deze activiteit

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina