Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer
Werken bij ZwolleDoet? Bekijk onze vacatures! lees meer

Georganiseerd door
ZwolleDoet!

Locatie
ZwolleDoet - locatie de Drijber
Burgemeester Drijbersingel 11
8021 DA Zwolle

Datum
maandag 2 oktober 2023

Tijdstip
19.00 - 21.15 uur

Welzijn & Zorg
Samen & Ontmoeten
Informatie & Advies

Agenda Individuele vrijwilligers

Basistraining Communiceren

Aanmelden is niet meer mogelijk, omdat de beschikbare plaatsen zijn vervuld.

Op maandagavond 25 september en 2 oktober wordt de Basistraining Communiceren voor vrijwilligers in Zwolle aangeboden. Communicatievaardigheden zijn erg belangrijk, ook binnen het vrijwilligerswerk wat je doet.

Onder leiding van trainer en coach Jacqueline Diepman komen tijdens de training verschillende belangrijke thema’s aan bod. Ben jij je bewust van je normen en waarden, hoe ga je om met de gewoontes van een ander en hoe geef jij je grens aan? Ook gaan we in op het geven van feedback en het stellen van de juiste vragen. Je krijgt allerlei tips en vaardigheden mee om zelfverzekerd met je vrijwilligerswerk aan de slag te gaan. En het is een leuke manier om ook andere vrijwilligers te leren kennen. Wees welkom!

Let op: deze training is bedoeld voor alle vrijwilligers die deze training nog niet eerder hebben gevolgd.

De training bestaat uit twee avonden, bij opgave verwachten we dat je op beide avonden aanwezig bent. We starten beide avonden om 19:15 uur en om 21:15 uur is het afgelopen met tussendoor een kleine pauze. Vanaf 19:00 uur staat de koffie & thee klaar. We komen samen bij ZwolleDoet! op de Burgemeester Drijbersingel 11. Je kunt er gratis parkeren achter de slagboom. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Andere agendapunten

Bekijk alle agendapunten

bekijk alle agendapunten
Deel deze pagina